четверг, 24 октября 2019 г.

Спортивне свято - 2019


Сценарій спортивного свята
«З Україною у серці спорт прославляємо»

Слайд 1
Шановні добродії!  Розпочинаємо  святковий захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту України!!! (Гіперсилка футаж Гімн України) 
Ми раді вітати у актовій залі Лисичанського педагогічного коледжу почесних  гостей сьогоднішнього свята:
Голову Луганського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України - Острєцова Віктора Васильовича!
Заступника голови Луганського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України,  Президента Федерації баскетболу Луганської області - Гожедрянова Андрія Віталійовича!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Слайд 2
Щоб завоювати спортивну нагороду, треба докласти немало зусиль, важко працювати, бути наполегливим. І головне  - вірити у свої сили, мати велике бажання досягти успіху, а також пам'ятати про те, що спорт – це чесність, спорт – це сила, яка єднає всіх. Він покликаний надихати, здобувати перемоги, долати труднощі та невдачі.
Гіперсилка візитка Ц.к.
І нехай до олімпійських рекордів нам ще далеко, але у кожного є своя олімпійська висота, своя олімпійська сходинка. Саме сьогодні, на прикладі наших кращих спортсменів ми доведемо, що вони вже є справжніми переможцями!

Слайд 3
До вітального слова на сцену запрошується Острєцов Віктор Васильович!       ________________________________ (виступ)

Слайд 4
вставити фото з Бубкою Літовка виступ

Слайд 5
До Вашої уваги огляд найвизначніших перемог спортсменів  України на міжнародній арені за останній рік! Прізвища цих людей є справжнім брендом нашої держави, бо відомі вони на увесь світ.

Слайд 6
Цього літа Україна посіла  ІІІ місце у  медальному заліку престижного спортивного форуму – ІІ Європейських іграх.
Гіперсилка відео

Слайд 7
Підводка. Запрошення гостей для нагородження. Бризгіна

Слайд 8
У номінації «Гордість року» нагороджується - триразова чемпіонка України, дівчина, котра здобула за рік 43 перемоги на обласних та регіональних змаганнях з легкої атлетики, рекордсменка Луганської області серед дівчат до 16 років з бігу на 60м, 100м, 200м – юна красуня, Степаненко Дарина!!!

Слайд 9
У номінації  «Дебют року» нагороджується - багаторазова призерка та переможниця обласних і національних змагань з акробатичного рок-н-ролу, легкої атлетики, володарка срібної медалі рейтингу «Кращий спортсмен коледжу» за попередній навчальний рік  - чарівна дівчина, Сидоренко Олеся!!!

Слайд 10
Українські пловці підтвердили свій світовий ТОП-рівень: Михайло Романчук – здобув чергову медаль на чемпіонаті світу, а наш рекордсмен світу Андрій Говоров завоював золоту медаль на етапі Кубку світу-2019. Відео Гіперсилка

Слайд 11
Гіперсилка (прибрати слова). Чарівні українки, представниці синхронного плавання, виграли "золото" на чемпіонаті світу з водних видів спорту, а найтитулованішу з них, Єлізавету Яхно, визнали найкращою синхроністкою 2018 року.

Слайд 12
Запрошуємо на сцену для показового виступу Лунгора Ігоря ………… з німецькою вівчаркою на прізвисько Брюс під керівництвом Майстра спорту України зі спорту з собаками, викладача Лисичанського педагогічного коледжу – Цвік Оксани Сергіївни! (фонограма)

Слайд 13
Підводка. Запрошення гостей для нагородження. Бризгін

Слайд 14
У номінації  «Відкриття року» нагороджується - багаторазова призерка та переможниця обласних і регіональних змагань з баскетболу, легкої атлетики, фіналістка ТОП-10 рейтингу «Кращий спортсмен коледжу» за попередній навчальний рік  -  фантастична дівчина, Мальцева Ангеліна!!!

Слайд 15
У номінації  «Відеооператор року» нагороджується - його відео у «Інстаграм» набрали рекордну кількість переглядів, крім того він призер та переможець міських та регіональних змагань з футболу, легкої атлетики, настільного тенісу, волейболу, силового багатоборства – оперативний Охременко Віктор!!!

Слайд 16
Саме завдяки їм на змаганнях по усьому світі лунає гімн України, та піднімають державний прапор. Це герої,  які у боротьбі  приносять нашій країні перемоги. Спортивна надія України – нам є ким пишатися!
13-річний Олексій Середа став наймолодшим чемпіоном Європи. Хлопець виборов одразу дві медалі – золото та срібло командного чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Гіперсилка

Слайд 17
Легкоатлетка Ярослава Магучіх - наймолодша спортсменка в історії, яка підкорила планку висотою два метри. А їй лише 17 років. Гіперсилка

Слайд 18
Підводка. Запрошення гостей для нагородження. Бризгін

Слайд 19
У номінації «Гіпс року» нагороджується - саме цей хлопець найбільшу кількість днів проходив з забинтованими кінцівками, крім того він призер та переможець міських та регіональних змагань з настільного тенісу, волейболу – імпозантний  Парфьонов Данило!!!

Слайд 20
У номінації «Секретар року» нагороджується - найбільш різнопланова секретарка міських та регіональних змагань з баскетболу, легкої атлетики, волейболу, настільного тенісу,  фіналістка ТОП-10 рейтингу «Кращий спортсмен коледжу» – весела та заворожуюча, Букій Яна!!!

Слайд 21
Вона вмить здобула популярність, славу та визнання. Гіперсилка

Слайд 22
Ольга Харлан у блискучому стилі, шостий раз, завоювала золото чемпіонату світу з фехтування. Харлан — одна з найтитулованіших українських спортсменок, яка встановила історичне досягнення у фехтуванні, в її активі тепер 4 індивідуальних золота чемпіонатів світу. Гіперсилка

Слайд 23
Підводка. Запрошення гостей для нагородження. Бризгін

Слайд 24
У номінації «Ракетка року» нагороджується - непереможний чемпіон міських, регіональних та університетських змагань з настільного тенісу – загадковий Юрков Дмитро!!!

Слайд 25
У номінації  «Дриблінг року» нагороджується - дівчина, яка уміє контролювати м’яч краще хлопців, чемпіонка міських, регіональних та університетських змагань з настільного тенісу, баскетболу, футзалу, легкої атлетики – струнка та неперевершена  Іваннікова Арина!!!

Слайд 26
Наталія Прищепа — чемпіонка Європи в бігу на 800 метрів 2018 року. Володарка спеціального призу  Fair Play.    Гіперсилка

Слайд 27
Еліна Світоліна - Топ-3 світового рейтингу серед тенісисток на даний час. Вона вперше в кар'єрі восени 2018 року здобула перемогу на дуже престижному Підсумковому турнірі. А вже цього року Еліна стала першою українкою, яка двічі зіграла у півфіналах турнірів "Великого шолому" у жіночому одиночному розряді. Гіперсилка
Слайд 28
Підводка. Запрошення гостей для нагородження. Бризгін

Слайд 29
Зубков

Слайд 30
Буряк

Слайд 31
Гіперсилка. 2019 року Україна вже вдруге стала господарем командного чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Змагалися команди з 25 країн континенту. Перше золото здобули до скарбнички збірної  України  Вікторія Кесар та Станіслав Оліферчик. До речі, Станіслав випускник Лисичанського педагогічного коледжу!
Софія Лискун, Анна Письменська, Олег Колодій, Олена Федорова, Олег Сербін – їхніми успіхами пишається вся країна!

Слайд 32
А ще одні випускники Лисичанського педагогічного коледжу сьогодні спеціально приїхали до нас, щоб вкотре порадувати присутніх хореографічною композицією.
На сцену запрошуються: випускниця коледжу 2018 року, успішна ведуча обласного телебачення, її репортажі уже набирають тисячі переглядів у ЮТУБ, дівчина з чарівною посмішкою – Аліна Кравченко!
… та її партнер, також випускник 2018 року, ще недавно кращий спортсмен коледжу, а зараз успішний вчитель та тренер, неперевершений Олександр Руденко!
Зустрічайте!!!

Слайд 33
Для нагородження запршується

Слайд 34
Удовенко

Слайд 35
Камінецька

Слайд 36
Гіперсилка. (прибрати звук). Легкоатлет Андрій Проценко в секторі для стрибків у висоту серед чоловіків  виграв «Діамантову лігу-2019» – найпрестижнішу легкоатлетичну серію у світі.

Слайд 37
Безліч рекордів уже встановлено, історія переписана. Це Василь Ломаченко – легендарний геній боксу, художник у ринзі, хай-тек світового боксу. Дворазовий олімпійський чемпіон, йому вдалося ефектно дебютувати у світі професійного боксу та здобути уже три з найбільш престижних поясів чемпіона світу. Гіперсилка.

Слайд 38
Для нагородження запршується

Слайд 39
Козинський

Слайд 40
У номінації  «Спортсмен року» нагороджується - кращий спортсмен коледжу 2018-19н.р. – завжди впевнений Чернишов Сергій!!!

Слайд 41
Максимальні задачі вдалося виконати українському боксеру Олександру Усику. Все просто – він став абсолютним чемпіоном у своїй ваговій категорії! Гіперсилка (прибрати звук).

Слайд 42
Справжньою сенсацією світового біатлону став «золотий» виступ нашого Дмитра Підручного на чемпіонаті світу. Гіперсилка

Слайд 43
Ми пригадали лише кілька імен, але їх набагато більше. Українські плавці, веслувальники, велосипедисти та дзюдоїсти, боксери й танцівники, гімнасти й легкоатлети щомісяця здобувають такі бажані для країни медалі. Саме завдяки їм увесь світ знає: українці – спортивна нація!

Слайд 44
Запрошуємо на сцену представниць акробатичного рок-н-ролу:

Тренер: _____________________________ (фонограма)

Слайд 45
Ми пишаємося кожним успіхом наших студентів! Саме Ваші спортивні здобутки – то є наша гордість! Ми радіємо кожній перемозі членів СК «ЛПК»!

Слайд 46
На сцені переможниця обласних, регіональних, міських конкурсів вокальної майстерності студентка Лисичанського педагогічного коледжу – Глотова Лоліта!!!
Пісня _____________________________ (фонограма)

Слайд 47
Саме на цій ноті ми ще раз вітаємо усіх присутніх зі святом спорту та здоров’я, бажаємо завжди бути на вершині оптимізму та бадьорості!
На цьому захід завершений, запрошуємо гостей та усіх відзначених до загальної фотосесії!!!
         Дякуємо за увагу!


Сенсація спортивного свята.  До нас  завітали талісмани Олімпійських ігор, місія яких - принести удачу спортсменам.
Аж 2 сніговики скотилися з зимової олімпіади 1976 року з маленького австрійського містечка Інсбрук і бажають вам спортивних звершень та олімпійських рекордів.
Щеня Кобі  завітав до нас з Барселони. 1992 рік. Він хоче, щоб вашим гаслом щодо участі у змаганнях став вислів «Все буде добре».
Білий Заяць  Поудер асоціюються з фразою «Швидше, вище, сильніше!» і завітав до нас з Солт-Лейк-Сіті. 2002 рік. Зиче спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України!
Ми зазирнули у майбутнє і дізналися, що 2040 року символом зимової олімпіади стануть гарненькі кошенята, які вітають Вас зі святом. Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!
А чарівна свинка стане талісманом початку 22 століття.
День фізичної культури
Відмічає весь народ.
Ось і я вас привітаю,
Побажаю нагород.
Завжди буде місце спорту
Хай у вашому житті.
На життєвім п'єдесталі
Будь завжди на висоті.
З днем прекрасним фізкультури
Привітаю я всіх вас.
І бажаю, щоб статура
Була гарна у всіх нас.



Комментариев нет:

Отправить комментарий